Vrchol nestydatosti

Vrchol nestydatosti

Anotace: na dr ženě

trhám šaty i své tělo
tělo moje neposlušné
má dnes nápady neslušné
vrcholu se mu zachtělo

netřeba mi k tomu muže
ráda to mám klidně sama
i když pro svět nejsem dáma
blahem teču skáču z kůže

jednou třeba najdu prince
co místo zbytečných řečí
přivodí mi blahem křeči
vezme si mne ve chvilince

Autor Agneška, 06.09.2023
Přečteno 177x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, MatyhoZmaty, mkinka, Jan Kacíř, IronDodo, Žluťák, Anfádis, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejenom tak obyčejného prince, nýbrž prince, co má v oblibě minesengry ;)

07.09.2023 20:50:42 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí