Bezpohlavní

Bezpohlavní

Anotace: zase jeden nesprávný názor, se kterým je třeba bojovat

Sbírka: Dva svetry

proč muž a žena dnes už není
proč totové jsou dnes rození
TO rodí se z podivné hmoty
pak rozum padá do temnoty

kdo pohlaví chtěl vlastnit více
ten bez něj vkročí do ložnice
sluch impotentům přeje doba
je slyšet bude zas a znova

my kloužem z kopce po inkluzi
zas vládnout chtějí nám soudruzi
jak hovno košile se chytá
ta naše nová totalita
ústa nám zacpou pravdou svojí
ti co ji denně znásilňují

Autor Uličný, 07.09.2023
Přečteno 136x
Tipy 3
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí