MUŽI

MUŽI

Anotace: Nejsem feministka, ale ...

Sbírka: Mozaika života

Neptej se rozumu
a nechtěj pravdu znát,
když zabuší Ti na srdce
od lásky slepý chlap.

Věkem se většinou nechlubí
a moc mu nezbývá,
když sílu v sobě probudí,
čeká ho rodina.

Jen chlapci ještě hledají,
tu jednu pravou a jedinou,
ti větší, ti spíš brousejí,
své zuby na jinou.

Až stáří klid jim přinese,
pak bohaté mají je rády,
pak zase chtějí milovat,
však bez přírodní šťávy.

Jsou staří muži? Ani ne,
jsou jenom vyschlé mumie,
které se starci stávají,
už když své ego hledají.
Autor Beáta, 29.03.2005
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí