Touha po (dávných) časech

Touha po (dávných) časech

Zvedni oči matko milá
dej nám jasné znamení
nevidíš že štěstí dřímá
že jsme bytím znaveni

Zvedni oči matko drahá
zvedni oči, naslouchej
špatný zvuk tu vzduchem lítá
písničky nám přezpívej

Zpívej matko, zpívej silně
zažeň v dáli chorý svět
krajinou širou hlas se line
vem nás matko, vem nás zpět

Autor Mikuláš_Pine, 10.09.2023
Přečteno 68x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marten, Marťas9, Psavec, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě není čas, vzít si zpátky vás...Hezké

11.09.2023 16:29:10 | CULIKATÁ

pekná

10.09.2023 14:03:13 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí