Odpočet svět(l)a

Odpočet svět(l)a

Čtyřicet je zkušenost.
Dvanáct je rozmanitost.
.
Devět je neměnnost.
Osm je dokonalost.
Sedm je plnost.
Šest je připoutanost.
Pět je moc.
Čtyři je tvoření.
Tři jsou projevy jedné věci.
Dva je dávání.
.
Jedna...
Jedna, milý Jane...
čeká na konci cesty.

Autor TRlVlUS, 12.09.2023
Přečteno 151x
Tipy 19
Poslední tipující: kozorožka, Sonador, Vědma, jitoush, narra peregrini, IronDodo, Psavec, Žluťák, Alci, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....Do jednoty......Ji./úsměv/

12.09.2023 19:43:46 | jitoush

Jedna je na konci cesty- pro nás, pro všechny...

12.09.2023 09:33:15 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí