Křídla ptáků

Křídla ptáků

Anotace: ...

Křídla ptáků se v dálce vznášejí,

nad krajinou svůj krásný let šíří

Vzduchem proudí, výšinami se hnou,

svobodu a lehkost nám pokaždé ukazují

 

Křídla ptáků jsou tak jemná a křehká,

přesto silná a plno energie mají

Do nebeské výšky vzlétají,

nikdy se nevzdávají, hranice neznají

 

Vidíme, jak se na obloze vlní,

v každém lese jejich písně znějí

Symbolem volnosti a snu jsou,

inspirují nás k tomu, abychom svou cestou šli

 

Křídla ptáků nám připomínají,

že i my se můžeme vzhůru vznést

Můžeme dosáhnout všeho, čeho chceme,

pokud budeme věřit a svou sílu neztratíme

 

Tak vzchopte se, spolu leťme,

za hranice našich snů a představ

Okovy minulosti se svazovat nenechme,

ať nás svoboda jako ptáky křídel vede

 

Křídla ptáku jsou symbolem naděje,

že vždy cesta ven existuje

I v temnotě světlo najdeme,

v létání nic nám nezabrání

 

Tak hold křídlům ptáků vzdejme,

za jejich sílu a odvahu

Ať nás jejich příklad inspiruje,

abychom plně a s láskou žili

Autor Misha, 13.09.2023
Přečteno 67x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, CULIKATÁ, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se ti moc povedlo, Miško
křídla ptáků, co neznají hranic... nekonečná svoboda, výzva aby lidé se snažili vzepřít svým okovům...nádhera :-)

13.09.2023 13:32:00 | cappuccinogirl

děkuji, kapučínko za milý komentář, jednou bych se chtěla do oblak jako pták vznést,křídla ptáků mít a při letu na vše špatné zapomenout, užívat si tu nekonečnou svobodu:-)

14.09.2023 05:43:57 | Misha

Svoboda jako křídla ptáků, vznáší se tiše v nás- posloucháme-li svůj vnitřní hlas, vše je krásné zas a zas...

13.09.2023 12:45:06 | CULIKATÁ

ano, pravda pravdoucí

14.09.2023 05:45:04 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí