Zahrada rajských potěšení

Zahrada rajských potěšení

Anotace: ...

Zahrada rajských potěšení,

plná krás a rozkoší,

kde se radost s každým krokem šíří,

na smutek se zde zapomíná

 

Zelené stromy tady rostou,

kvetoucí květy všude voní,

ptáci své písně zpívají,

slunce zlatým světlem září

 

Vodpády vodu čistou proudí,

rybníky hladkou hladinu mají,

ryby různých barev v nich plavou,

jejich tance vodu rozjasní

 

Na loukách se květiny rozprostírají,

všech barev a tvarů vytváří,

motýli se nad nimi vznášejí,

všechno zde v harmonii funguje

 

Zahrada rajských potěšení,

místo, kde se duše uvolní,

kde se srdce radostí naplní,

všechny starosti se ztratí

 

Do této zahrady krás vstupte,

vlnou radosti se unášet nechte,

nové zákoutí objevujte,

ve svém srdci pokoj najděte

 

Zahrada rajských potěšení,

kde láska, radost společně rozkvétají,

zde se štěstí skutečností stává,

život je plný blaženosti 

Autor Misha, 14.09.2023
Přečteno 56x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, mravenec, Žluťák, mkinka, sarka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... vypadá to, že už jsi někdy v přírodě byla ;-). Moc hezké, děkuji. JT

14.09.2023 11:20:32 | mravenec

do přírody chodím každý den, protože jsem vyrůstala na vesnici a všude kolem lesy, louky, pole, rybníky, atd. Inspirace je všude kolem nás, jen ji stačí uchopit:-) také děkuji, že jsi se u mne zastavil:-) Misha

14.09.2023 20:04:54 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí