Rozum a srdce

Rozum a srdce

Anotace: -

 

Prach sa zo srdce stane
príde čas, sladké vinobranie,
koniec tichý bezbolestný,
spolu pôjdeme večnými lesmi.

Keď rozum čupí kdesi na dne
nespozná lásky oddané či zradné
na smrť časom ochorie
pritúli ho nebeské pohorie.

Keď sila srdca ohňom splanie,
v bludisku ľúbosti veľa brán je,
rozum je iba vánok pochabý
proti ohňu srdca je prislabý.

Autor IronDodo, 15.09.2023
Přečteno 70x
Tipy 18
Poslední tipující: martinaV, Kaňka, CULIKATÁ, Špáďa, šerý, Ophelia81, RadekČ, Anfádis, Psavec, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem

15.09.2023 15:23:55 | IronDodo

Rádo se stalo

15.09.2023 18:18:37 | mkinka

Pěkná báseň.

15.09.2023 14:41:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí