A co ty?

A co ty?

Anotace: ~~~~~~~~

.....................

~~~~~~~~
Chtěla být jako loutka
ze dřeva vyřezaná
být jenom tvoje
ta milá ta vymazlená
co za tmy ožívá
a co se krásně usmívá
zažene tvůj smutek
i nudnou samotu

a co ty?

Tváříš se blaženě
a tvoje loutka
hned je tam hned je tu
posadí se na divan
pak sedí na parapetu

a co ty...

za provázky
jen tak trochu zataháš
a loutka ti i ve dne ožije
teď v náruči ji máš
ona pak s tebou tancuje
jí pije i miluje

a co ty...

ty se na ni usmíváš
a děkuješ tomu dřevu
že jenom pro sebe
tu milou loutku máš.

A teď už víš
jak loutka miluje
jak líbá,na tebe se usměje
a pak ti tiše pošeptala
že ona se ti nezdála...

A loutka je v sedmém nebi.
Můj milý,nesměj se mi.

~~~~~~~

.....................

Autor Květka Š., 15.09.2023
Přečteno 85x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, IronDodo, CULIKATÁ, Žluťák, Marťas9, Anfádis, Špáďa, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Loutkové divadlo, miluji Hurvínka Květuško:-)

15.09.2023 20:48:52 | CULIKATÁ

Láska k olši.

15.09.2023 18:11:50 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí