Dvě pohádky

Dvě pohádky

Anotace: pochybuji, že pro malé děti...

Možná si vzpomenete,
na ty krásné pohádky,
kde vše probíhá vesele,
a hlavně, konec je pln lásky,
tam kde princ se rve s drakem,
o pannu, která v nejvyšší věži spí,
když zabije či draka zkrotí bičem,
dostane lásku a bohatství o kterém jen sní…

To jsou pohádky, pěkné pro malé děti…

Možná si všimnete,
toho všeho okolo vás,
kolik toho tak probíhá vesele?
a hlavně, kdy zajímá nás život jinačí než ten náš?
teď, když dva kohouti posilněni pivem,
mlátí se o jednu dívčinu(prý pannu),
směšné, vždyť ani neví že nakažena je syfilidem,
stejně, jen se dívá a pak s jiným sedí u baru…

To je skutečnost, pěkná pro malé děti…

Na konci všeho jen pár slov,
vše co je tu psáno může být mylné…
Autor Láďa, 30.03.2007
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady mně trochu nesedí ten konec.
Podle mně by tam ten poslední dodatek už nemusel být/báseň to znevažuje/.A o té pohádce-něco v tom smyslu...To jsou smutné pohádky pro větší děti....nebo tak něco.
Ale pochopitelně je to věc autora.

31.03.2007 18:44:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí