Naděje se vrátí

Naděje se vrátí

Anotace: ...

Naděje, ta zářivá hvězda v temných nocích,

ve chvílích ztrát útěchu přináší

Tvá ztracená podoba se vrátí,

ať se zdá, že je vše ztraceno

 

Věř, že i v nejtemnějších chvílích,

kdy se zdá, že není cesty ven,

naděje se vrátí a světlo přinese,

Tvou cestu znovu rozjasní

 

I když se zdá, že je vše ztraceno,

všechny dveře jsou Ti zavřeny

Naděje se vrátí, nové dveře otevře,

novou cestu vpřed Ti ukážou

 

Nikdy neztrácej víru a naději,

i když se zdá, že je vše proti Tobě

Naděje je síla, která Tě povede,

když ji nejméně čekáš, vrátí se

 

Naděje je jako květina v poušti,

i v nehostinném prostředí vykvete

Věř, že se naděje vrátí, 

lásku, štěstí a radost Ti opět přinese 

Autor Misha, 18.09.2023
Přečteno 57x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Bufik, mkinka, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všetko dobré do nového krásneho rána.

18.09.2023 07:08:15 | IronDodo

ďakujem vela pekne, též prajem krásne dobré ránko

18.09.2023 07:10:25 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí