Velehory

Velehory

Anotace: I podlaha je může skrývat.

Velehory

Rekonstrukce domu,

prospěje jak komu,

záhady se rodí,

to staré domy zdobí.

 

Žádný archiv, žádná historie,

žádná mince, žádná fotografie,

jen suť stará, všude se válí,

nevěříme, co stěny poschovávaly.

 

Co skryli stropy,

velmi staré stopy,

bordel všeho druhu,

laty, na co nejmíň dluhů.

 

Co skrývají stěny

jen zazděné klenby,

několik překladů,

bohužel nic ze starých pokladů.

 

Co skrývají podlahy

snad samé velehory,

chtěly nám dát otázku,

zda udělá někdo zakázku.

 

Firmy odřekly,

odvážný se hlásí,

zasype to šutry

s betonem zápasí.

 

Velehory zmizely,

máme tady rovinu,

míchačka nám klekla

ve velmi brzkou hodinu.

 

Telefony žhavíme,

míchačku tak sháníme,

do nebes se modlíme,

ať beton dorobíme.

 

Modlitba je splněna,

podlaha dokončena.

Už se suší, děkujeme Bohu,

že pomohl právě v pravou dobu

Autor Marťas9, 20.09.2023
Přečteno 52x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, kudlankaW, Anfádis, Psavec, Ondra, Koala, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak sláva na výsoSTech Bohu!

21.09.2023 00:14:44 | kudlankaW

Tak, tak KudlankoW

21.09.2023 00:34:49 | Marťas9

:)
Tak něčím podobným jsem prošli loni.
Všechno už je rovný... :)

20.09.2023 07:59:22 | Koala

Díky, myslela jsem, že je to možné jen u nás.

20.09.2023 19:17:47 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí