Závislost

Závislost

Temný démon ve Tvé duši,
který Tě ve dne, noci ruší,
nenechá Tě nikdy v klidu,
jako mor šíří se v lidu.

Zpočátku tváří se jako přítel,
či jako štědrý hostitel,
jakmile však sundá masku,
lapí Tě do pevného svazku.

Odpoutat se od její moci,
nezvládneš bez pomoci,
Tvoje hlava, duše, tělo,
z Tvé kontroly zmizelo.

Stal se z Tebe pouhý prach,
který budí pouze strach,
černá mlha zkalila Ti zrak,
životu Tvému ujel vlak.
Autor Šnýdlis, 20.09.2023
Přečteno 127x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Koala, Bufik, IronDodo, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taksnad se ten vlak dá ještě chytit.
Já se zuby nehty držím za nárazník...

21.09.2023 06:08:57 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí