Tanec

Tanec

Tanec

Krásný to pohyb
vlnit tělem,
mít sexy šaty
dívat se směrem.
Velký dekolt
úzké boky,
na jehlách dělat
ty správné kroky.
Prodloužit lýtka
tancem ladným,
dát impuls hochům
těžkopádným.
Nasát hudbu
zavřít oči
spolknout rytmus
ať se vše točí.
Prošoupat střevíčky
vytahat šatičky
sledovat okolo
přející lidičky.

 

 

 

Autor Marťas9, 21.09.2023
Přečteno 62x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, Psavec, Fialový metal, Bufik, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí