Anděl na nebi

Anděl na nebi

Anotace: ...

Anděl na nebi se mi zjevil,

jako zářící hvězda, zázrak nevídaný

Svou lásku a ochranu mi poslal,

v srdci mi naději rozžehnal

 

Jeho křídla byla bílá a krásná,

jako sníh, který na zem padá

Před temnotou a zlobou mě bránil,

pokaždé byl se mnou, když jsem potřebovala

 

Jeho oči jako slunce zářily,

plné lásky a moudrosti byly

Měl sílu mě povzbudit i posílit,

vždy mi mé hodnoty připomněl

 

Anděl na nebi mi cestu ukázal,

kudy jít, jak se vyvarovat zla

Svou něžností a laskavostí mě obdařil,

chráněna a milována jsem se cítila

 

I když už jeho přítomnost nevidím,

vím, že je pořád se mnou

Anděl na nebi mě naučil věřit,

že láska a naděje jsou blízko

 

Děkuji anděli na na nebi,

za jeho lásku a ochranu

Budu na něho pořád vzpomínat,

v srdci ho jako vzácný poklad nosím 

Autor Misha, 21.09.2023
Přečteno 82x
Tipy 8
Poslední tipující: MatyhoZmaty, IronDodo, Psavec, Bufik, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí