V moři řádků

V moři řádků

Anotace: ...

V moři řádků se ztrácím, hledám jiný rým,

kde slova melodie tvoří

Vlny slov se na papíru vlní,

jako oceán, který nikde nekončí

 

Hledám rým, který mě překvapí,

do mých básní novou barvu přinese

Vyhledávám slova, která se spojí,

do duše zasáhne, obraz vytvoří

 

V moři řádků se ztrácím, novou cestu snad najdu,

abych své myšlenky a pocity opět vyjádřila

Básně jsou jako kompas, který mi ukazuje,

jak se vyjádřit a nalézt svůj vlastní hlas

 

Ať už rým nalezneme nebo ne,

důležité je, že se vyjadřujeme

Básně jsou jako okno do naší duše,

s ostatními lidmi nás propojuje

 

V moři řádků se neztrácejme,

nové výzvy a inspirace objevujeme

Slova na papíře tančí,

ať naše básně jako symfonie zazní 

Autor Misha, 21.09.2023
Přečteno 61x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí