Luskavně

Luskavně

Anotace: 16. 9. 2022

 

Luskavně zříl, co kopím pysk

v zobrtech tvých všelucek jisk.

Zdráhany práčem nezkútě hná,

sedemje sedemje příte mná.

Luskavně lkál, pod říze kuj,

šlamas vě plá, co brzko truj.

O plesko vitří trancem trem,

šezivá prá mi mojne rem.

Luskavně lne, such dele mí,

marachú trante zdése ní.

V zorakách svrntu sébě lá,

mojne chím tera, mojne lá.

Luskavně plál,

luskavně žlil,

luskavně lkál,

luskavně mríl.

Vratátě, mojne.

Ej ju vrem.

Autor IkkarisKa, 21.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 13
Poslední tipující: Bufik, IronDodo, Psavec, Fialový metal, šerý, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tu si moc doře pamatuju, ráda čtu znovu*

21.09.2023 08:33:34 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí