Je na světě spravedlnost?

Je na světě spravedlnost?

Anotace: Je na Světě na sprvedlnost? NENÍ A NIKDY NEBUDE!

Je na světě spravedlnost?
Ne není,já mám všeho dost!
Bolí mě každá rána,
co mi byla způsobena psychicky,
bolí mě každá rána,co mi byla způsobena fyzicky.

Chci to řešit,ale nevím jak,
neptejte se je mi všelijak.

Jak se pozná vrah?
Proč život je samej krach?
Odsoudit někoho,kdo za to nemůže,
nečekej,že život nějak ti pomůže.

Vím,o čem mluvím,
potýkám se s tím,
kdo bude další,kdo to pocítí...soucítím s ním.
Autor Dušekteráztroskotává, 30.03.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevudeš tomu věřit ale dokážu si živě představit jak si to myslela... možná až příliš %)

30.03.2007 20:14:00 | Lawondy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí