Ledová zeď

Ledová zeď

Anotace: ...

Mezi námi se ledová zeď postavila,

chladem a tichem nás obklopila

Dříve jsme se smáli, rádi se měli,

teď jsme jako cizinci od sebe vzdáleni

 

Kam se ta naše něha ztratila?

Kam se ta láska nevinná schovala?

Jen prázdná slova a sliby zůstaly,

jako sněhové vločky se rozplynuly

 

Snad jednou ta zima roztaje,

znovu cestu k sobě navzájem najdeme

Teď je mezi námi ticho,

ledová zeď nám ve spojení brání

 

Možná jsme se na cestě ztratili,

na to, co je opravdové zapomněli

Věřím, že láska není ztracená,

jen ji znovu objevit musíme

 

Nevzdávejme se a bojujme,

abychom tu zeď společně překonali

Ať znovu to teplo v srdci najdeme,

ať se mezi námi ledová zeď navždy rozpustí 

Autor Misha, 22.09.2023
Přečteno 54x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tá zeď je v tejto dobe vyššia a vyššia

22.09.2023 18:15:36 | IronDodo

je v této době vyšší a vyšší a nelze ji nijak překonat

22.09.2023 18:53:51 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí