Praha

Praha

Anotace: Z deníků 2023

Procházím se
a obdivuji,
jak maluje se fasáda.
Mám fotografii.
To je paráda.

Investice do památek se vyplatí.
Ach, stověžatá má dětí.
I mně dojímá.

Zdatní muži na lanech,
nevědí, že dole budí obdiv i dech.

Nespadnou.
Pracují s lanem
i bezpečnou ozvěnou.

Padá štětec na starý dům.
Žije dál stavení i um.
Duch líbá i vrní.
Praha pohladit
ve skromnosti umí.

Já měla bych strach z výšek.
Obdiv bez klišé.

Ladnost vděčností kluše.
Praha dává historii
i pracovité muže.

21.09. 2023
Autor mkinka, 22.09.2023
Přečteno 130x
Tipy 26
Poslední tipující: Marťas9, Kaňka, Misha, IronDodo, Kan, Anfádis, Fialový metal, Psavec, Bufik, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je důležité, aby se naše památné domy renovovaný. Musí přece po nás zůstat něco krásného

23.09.2023 10:17:29 | Marťas9

Děkuji za slova, drahá

23.09.2023 10:19:03 | mkinka

:)

Já bych asi potřeboval dlouhý autolano...

22.09.2023 18:21:19 | Koala

Děkuji mockrát za podporu.

22.09.2023 18:25:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí