MOST SEVERKA

MOST SEVERKA

Anotace: Na motivy seriálu Most

A tak ti chlastám v Mostě
Je tu dobré pivo prostě
Všude beton paneláky
Je tu Severka taky

Hernelín a utopenec
Výčepní je pěkný herec
Servíruje kávu turka
Jako šibal vždycky kouká

Jak my jsme si pošmákli
U dobrého moku
Horu Hněvín vyšlápli
Bolí nohy trochu

Není tu Luďan ani Eda
Stejně mi to ale nedá
Piva nemám nikdy dost
Je to super dycky Most!
Autor BArBArKO, 22.09.2023
Přečteno 63x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, kozorožka, mkinka, Koala
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenom bych nejdřív vyšlápl Hněvín (jestli vůbec) a pak dal pivka... :)

22.09.2023 19:47:56 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí