Nevědomky pozdě

Nevědomky pozdě

Anotace: Pozdě je i v noci, která se mění v ráno.




Další list a rozlitý kalamář
ti píšou další psaní.
Skládají symfonii akorát bez melodií
kde noty přestávají a ticho hrabe
na struny.

Kam poděl se blázen do mých řádků?
Kam zmizel a proč se nevrací?
Převracím skříně pro jednu známku
Ale nač mi to, už pro list nemám schránku.

Do ztracena pospíchám
Snad žene mě jen bláznovství a odhodlání,
zchvácení zabilo moji naději a přání
stejně jako cedulka "Zavřeno"

Autor Laven De Brig, 24.09.2023
Přečteno 106x
Tipy 21
Poslední tipující: Koala, danaska, JLi, Fialový metal, Anfádis, jort1, Ophelia81, CoT, mkinka, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásný! Stejně jako tvůj hlas

27.10.2023 23:22:21 | Zasněný básník

Jee děkuji :)

31.10.2023 13:47:01 | Laven De Brig

Dooost dobrý! Skvělý obraty. Škoda, že bez ohlasu...

26.09.2023 15:58:01 | Koala

Děkuji :)

26.09.2023 20:28:38 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí