V strede

V strede

Anotace: -


V strede

Šepla: Zbohom buď!
Veď aj predtým bol som sám.
Aj stromy sú holé,
ja o tom viem!

Zostaneš - odídeš!
Niečo nie je v neporiadku.
Prečo neprídeš bližšie?
Prečo nejdeš ďalej?

Sedíš na schodoch, presne tam,
kde sme sedávali
o všetkom sa rozprávali.
Dnes nevieme slovko dať.

Darmo dvíham hlavu,
želaním, prosbou, rozkazom!
Zapálim zápalku, kým zhasne
osvetlím izby chladný kút

sny vlastné
ponorím potom do strún.
Požieram akordy, mrcha žiaľ!
Chcem otráviť ten krátky čas,

ktorý zostal do svitania.
Tak zdá sa,
ako v púšti
je môj volajúci hlas.

V slovách, rozbúrené rieky
náhle prelomili hlas,
hrom srdca rozochveného
po slovách tých, na rozlúčenie

mi ruku nepodáš.

Autor IronDodo, 26.09.2023
Přečteno 48x
Tipy 20
Poslední tipující: Anfádis, jort1, Bufik, nehledaná, Kaňka, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, RadekČ, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem, všetko je v poriadku aj tak v hlave je niekedy chaos

26.09.2023 10:19:57 | IronDodo

Je úžasná...i když zas proklatě smutná... zlomit tak to prokletí, viď... Kdybys někdy přišel na to, jak, dej mi vědět, OK???

26.09.2023 09:41:55 | cappuccinogirl

Skvělá!

26.09.2023 08:23:00 | Ophelia81

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí