Sen v nás zůstává

Sen v nás zůstává

Anotace: ...

Sen v nás zůstává, stále živý a svěží,

i když ho časem závoje temnoty překryjí

Je to jiskra naděje, která nás provází,

ať jsme na vrcholu nebo v hlubinách noci

 

Sen v nás zůstává jako plamen v srdci hořící,

tvrdému větru osudu se nepoddává

Je to síla, která nás k nebesům povznáší,

ať jsme na cestě k úspěchu nebo na kraji propadu

 

Sen v nás zůstává jako křídla, která nás unáší,

nikdy se nevzdává a hranic nezná

Je to touha po větších, lepších výšinách,

ať jsme na dně nebo na vrcholu existence

 

Sen v nás zůstává jako melodie zpívající,

nevyhasíná a v našich srdcích znít nepřestává

Je to síla, která nás k novým cestám vede,

ať jsme na samotě nebo mezi lidmi

 

Sen v nás zůstává jako zářivá hvězda na obloze,

vzpomínky na něj v nás probouzí

Je to cesta, kterou si sami vytyčujeme,

ať jsme na začátku nebo na konci své pouti

 

Sen v nás zůstává, nechť ho nikdy neztratíme,

ať ho živíme, chráníme a zároveň o něj pečujeme

Je to dar, který nám od přírody byl dán,

ať jsme na cestě života nebo věčnosti 

Autor Misha, 26.09.2023
Přečteno 51x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sen nás unáší na křídlech...na křídlech fantazie, která je u tebe opravdu bohatá a lákavá, krásný, Mišulko :-)

26.09.2023 09:52:18 | cappuccinogirl

přesně tak, jak jsi napsala, sny nás unáší do světa fantazie, kde si ten svět můžeme podle sebe tvořit a snít:-)

27.09.2023 09:18:54 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí