Za zrcadlem...a co jsem tam viděla.

Za zrcadlem...a co jsem tam viděla.

Anotace: .............

Kdybych byla Alenka, koketní jak pudřenka, znala bych tu pohádku zepředu i pozpátku.
Když já vejdu za zrcadlo a zatáhnu za kyvadlo,
ocitnu se na poušti, odvaha mne opouští.
Podám kartu Královně, ta mi říká varovně:
"Svět je plný králíků, takže těžko potkáš Krále,
ty dveře nemaj kliku, musíš spokojit se s málem".
Odpovím: " Vždyť přece můj rytíř má zlatou hřívu !"
A Královna vece: "Nad tím já už nudou zívu."
Kdybych byla Alice - země divů poutnice,
omotala bych svou mašlí...KOHO ? Jenom hádej, chlape!
Toho kdo mi mysl krášlí, ale po mém srdce šlape !!!
..........Mohla bych být Julií, dle Shakespearova návodu,
jenže láska zabíjí, tak proč si dělat škodu ?
A co takhle Valerie - ta, co měla týden divů,
na to chlapy neužije.., oni leda týden v pivu.
....Všechno je to blbina, vždyť jsem přece Olina.
Autor Bordža, 26.09.2023
Přečteno 76x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Marten, IronDodo, CULIKATÁ, jort1, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je opravdu skvěle povedená mozaika ze světa literatury s přesahem do reálnýho světa... paráda, tleskám :-)

26.09.2023 19:25:38 | cappuccinogirl

Díky za uznání, to vždy potěší.

29.09.2023 16:45:34 | Bordža

...tys nám to chlapům dala, Oli...;-)až to bolí...

26.09.2023 19:22:35 | Marten

Jsem na chlapy vysazená už od školy...

29.09.2023 16:45:15 | Bordža

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí