Striga

Striga

Anotace: Když si úplně zbytečně šlapnete na paty.

Tak promiň, že jsem chtěla.
Nebýt ta hysterická žena,
kterou si ze mě chtěl mít.

 


A nakonec jsem se ji přece jen stala.

 


Kam šlápnu, tam hoří.
Všechno se boří.
Zatímco ty mlčíš.
Já mám jazyk hadí.

 


Tak prudce vyžaduji lásku.
Jsem přece jako husa na provázku.
A ty nemáš čas, sílu a emoční kapacitu.
Chudáčku.

 


Tolerantní žena.
Jen hodná se snažím být.
Pitvořím se jako ten malý kývací psík.
Hlavně nic nechtít!

 


Všechny zločiny budou po zásluze potrestány.
začnu ječet jako Striga
tvůj portrét se rozplývá.
Ne, nejsem tvá milá.

 


Je něco shnilého ve státě tvého srdce.
Neumím pozřít tebou nabízené splašky.
Dej mi maso svého těla.
To jediné jsem chtěla,

 

 

 


MLUV! 

 

 

 

Autor Loveless, 28.09.2023
Přečteno 73x
Tipy 27
Poslední tipující: Frr, Jan Kacíř, Koala, CULIKATÁ, jort1, Sonador, kozorožka, martinaV, Fialový metal, IkkarisKa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi se rozohnila, asi po právu.
Dílko se mi líbí, má to koule...

01.10.2023 18:41:31 | Koala

No pěkně jsi si ho v básničce podala, kéž bych to uměla i já....:-)

29.09.2023 15:51:29 | CULIKATÁ

Niekedy je to naozaj v živote ťažké držím palce

28.09.2023 20:38:38 | IronDodo

Má to šťávu!!!

28.09.2023 20:36:27 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí