Krása nebeská

Krása nebeská

Anotace: ...

Krása nebeská, ohnivá a jasná,

vzdušná a křehká jako květina v trávě 

Tváří se v záři slunce, v lesku hvězd,

všech pozornost na sebe přitahuje

 

Její barvy jsou jako duha v dešti,

odlesky zlatého slunce na obloze se odráží

Tmavá modř nekonečneho prostoru se rozprostírá,

stříbřitý lesk měsíce nad horami se třpytí

 

Krása nebeská je jako pohádkový sen,

kde se všechny barvy světa setkávají,

kde ve vzduchu tisíce tónů tančí,

kde se láska a naděje neztrácí

 

Je to dar od přírody, který nám byl dán,

ať se na ni s úžasem a úctou díváme

Krása nebeská nás klidem naplňuje,

připomíná nám, jak je svět krásný 

Autor Misha, 01.10.2023
Přečteno 59x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marťas9, jenommarie, Psavec, cappuccinogirl, Bufik, Isabella, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná báseň v krásnu nedeľu

01.10.2023 08:26:37 | IronDodo

ďakujem vela pekne za komentář

01.10.2023 19:29:50 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí