...a ten konec...ten byl ze všech nejlepší

...a ten konec...ten byl ze všech nejlepší

Anotace: ,-.

Sbírka: Útěk

SMRT JE ŽUŽU

dr. Bedřich zmizel



































































jo je?







smrt a čistící prostředky mě
drží dál u tebe
když čerti sbírají lízátka
a papírové tužky obalené svinstvem z břicha

jak jasnovidec může vidět

tohle není konec
je to teprve začátek

já se vrátím
vyléčím se a zase se vrátím

v příštím životě jsem tu
jako na koni




panda veliká má v břichu kosti Bedřicha

Autor CoT, 01.10.2023
Přečteno 181x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, jort1, narra peregrini, Psavec, básněnka, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v příštím životě jsem tu
jako na koni
Tady jsem se už smála a hlavou...já taky... :)

03.10.2023 18:38:31 | Philogyny

Žužu je i bonbón..:-)

01.10.2023 20:14:04 | básněnka

neměls měnit název

01.10.2023 18:44:28 | Philogyny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí