Most přes rozbouřenou řeku (Simon&Garfunkel)

Most přes rozbouřenou řeku (Simon&Garfunkel)

I když v očích tvých
slzy jsou
jen smývají tvou tvář
Já vždy za tebou
dál budu stát
i když doba je zlá
a přátel ubývá
jako most nad divokou vodou
já ti budu stát.
.
A když dál nemáš
už kam odejít
jen cítíš známou zášť
já chci být tvůj štít
Když nocí hřmí
jen temnota zlá
a rány bolí dál
jako most nad divokou vodou
já ti budu stát.
.
Napni plachtoví
vždyť znáš ten kraj
kam tvý sny stříbrný
s úsvitem vyplouvaj
a když se zdá
jen tma tvým přítelem
stačí jen vztáhnout dlaň
jako most nad divokou vodou
já ti budu stát.
jako most nad rozbouřenou řekou
dál ti budu stát.

Simon&Garfunkel: Bridge Over Troubled Water
https://www.youtube.com/watch?v=nvF5imxSaLI

Autor TRlVlUS, 02.10.2023
Přečteno 112x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, CULIKATÁ, kozorožka, Bufik, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

02.10.2023 15:49:33 | TRlVlUS

Rádo se stalo

02.10.2023 15:57:43 | mkinka

Má to velice pěkný styl

02.10.2023 05:24:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí