Láska bez hranic

Láska bez hranic

Anotace: Může mít láska počátek ve vesnmíru?

 

Odpověď na dvě otázky

chtěl bych toliko znát

proč vznikl vesmír

a mám tě pořád rád.

 

Na horizontu událostí

zkolabovaných hvězd

ve skafandru astronauta

hledám svou odpověď.

 

Pak mi to docvakne

odpověď teď už znám

foton ho ukrývá v počátku

bez něj byl bych

a vesmírem plul sám.

 

V prostoru časem spoutaném

uzřím světlo Tvé

v paralelních vesmírech

gravitaci vězněné.

 

Vesmír je moc malý

v něm neztratí se nic

jenom horizont událostí ví

že láska je bez hranic.

Autor neandrtalec, 03.10.2023
Přečteno 63x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Isabella, IronDodo, Žluťák, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hranice, někdy bohužel jsou, ale pak je láska pomíjivá

03.10.2023 17:27:09 | Isabella

Super

03.10.2023 10:53:24 | IronDodo

Láska je bez hranic - souhlasím!!! :)))

03.10.2023 10:19:53 | Venuše nad ránem

Pěkné

03.10.2023 10:00:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí