Se souhlasem

Se souhlasem

Anotace: !chci prcat!

přicházím k vám celá nahá
nestačí jen na mne čumět
chci ať každý na mne sahá
čuňačit se musí umět

lechtejte mi klidně v klíně
plácejte mi po zadečku
milujte mne ve skupině
nadržená mám horečku

můžete i do mne vnikat
brát si celé moje tělo
nebudu to víc už říkat
prcat s vámi se mi chtělo

roztoužená celá teču
šukejte mne neuteču

Autor Agneška, 03.10.2023
Přečteno 98x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, Anfádis, Žluťák, Uličný
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Noooooo. Hezká výzva.

19.10.2023 13:21:07 | Jan Kacíř

Možná sis spletla sekci? (Namísto OSTATNÍ by se hodilo SEX, EROTIKA)

04.10.2023 14:30:05 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí