Když nahoře se otočíš

Když nahoře se otočíš

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

 

.......................

 ~~~~~~~

 Každá malá beruška

 dnes zapíše si za ouška

 jak má letět “do nebíčka”

 a jak zase “do peklíčka”.

Proto leze pomaličku

 až na špičku, na prstíčku,

 tam nahoře je nebíčko

 tak to nespleť, beruško.

Když nahoře se otočíš

 prý do peklíčka poletíš,

 zastavíš se na trávníčku

 nedoletíš na kytičku.

V trávě je to taky pěkné

 to mi každý brouček řekne,

 tak polezu si po stonečku

 a schoulím se do lístečku.

 

Tam si tečky spočítám

 mám jich sedm, to už znám.

 A osmou?

 Ne, tu nehledám.

BUDOU Z NÁS ASI JAHODY.TO SI DÁM.

~~~~~~~~~~~~~

.....................

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.10.2023
Přečteno 55x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, IronDodo, Marťas9, CULIKATÁ, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká, miloučká

07.10.2023 00:15:39 | Marťas9

Pohladila beruška:-)

06.10.2023 20:49:02 | CULIKATÁ

Pěkné

06.10.2023 17:05:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí