Roztušen

Roztušen

Z myšlenek bez ceny
vypouštím přes křeče rým
a léčím paniku,
.
když můj strach ze změny
stává se převlečeným
tušením zániku.
.
Zaplaším obavu,
jež mysl s tělem mění,
a pak se raději
.
ukládám do stavu,
kdy vnímám v bdělém snění
tušení nadějí.

Autor TRlVlUS, 07.10.2023
Přečteno 121x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, CULIKATÁ, Anfádis, Psavec, Ophelia81, kozorožka, Kaňka, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí