Poznámky

Poznámky

Anotace: -

 

Premoknutý deň

Zubatým slnkom napitý vodou,
ako špongia dvíham hlavu
k nekonečným diaľavám.
Zacnelo sa mi po tebe drahá!

Do izby vošiel som prvý
cítim sladkú vôňu domova.
Od chvíle ako som odomkol dvere
na teba myslím milovaná.

-- a ráno

budík zvoní na poplach
rukou ho pohladím zotriem z neho prach,
že sa mi vstávať nechce druhá vec
noc ma opúšťa ako verný spojenec
ešte chvíľku premýšľam nad horúcou kávou
a čas ma poženie do lopoty cestou stálou.

Autor IronDodo, 07.10.2023
Přečteno 60x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, RadekČ, Anfádis, J's .., CoT, Psavec, cappuccinogirl, Ophelia81, mkinka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí