Ze života

Ze života

Tak málo
lásky svět má
A žena ač vdaná ,
tiše poslouchá..
Zavírá oči aby viděla ,
drží si uši ,aby slyšela.
Pohlcená do sebe , jen
bušení své zná .

Kde v tlukotu srdci něco usíná
Do tonů hudby o lásce se schoulíš,
tisícům filmů o ní vše povíš
Čekáš , možná ještě
jednou jedenkrát
Budeš si zase tajně přát

Zatím co
ten,
co si tě vzal....
Před deseti lety jinak se smál..
Svět málo lásky má..
Ve filmech žije..
v pivu umírá
Autor Liduška, 08.10.2023
Přečteno 76x
Tipy 16
Poslední tipující: Paulín, Jan Kacíř, Marťas9, Marten, Fialový metal, Kan, mkinka, Psavec, Anfádis, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí