Jsem

Jsem

 

Jsem tajemná noční rostlina

Co z rána klíčit počíná

A když se k spánku uloží celý svět

Vykvetu v omamný překrásný květ

 

Jsem tajemná lesní houština

Co nad ní se nebe rozpíná

Když vyplašíš ptáky, dají se v let

Krouží, však za chvíli vrací se zpět

 

Jsem hluboká skalní roklina

Co divoké hory protíná

Srdce mé ukrývá její střed

Uvidíš jej, když překročíš nejvyšší hřbet

 

Autor kozorožka, 10.10.2023
Přečteno 77x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, Fialový metal, Marťas9, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Sonador, Žluťák, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí