Nebeské království

Nebeské království

Anotace: ...

Nebeské království tam, kde hvězdy tancují,

kde mraky jsou jako měkké polštáře na obloze

Tam, kde slunce jasně září a měsíc něžně svítí,

tam se brána do světa nekonečného klidu otevírá

 

V nebeském království tam, kde duše svůj domov najdou,

kde láska a mír jsou základem všech bytostí

Tam, kde žádné bolesti a strachy neexistují,

tam se brána nekonečného štěstí otevírá

 

V nebeském království tam, kde srdce jsou radostí naplněna,

kde harmonie a porozumění jsou vždy přítomné

Tam, kde se všechny barvy a vůně přírody snoubí,

tam se brána nekonečné krásy otevírá

 

V nebeském království tam, kde se duše spojují,

kde se ztracené lásky setkávají

Tam, kde se minulost, přítomnost a budoucnost objímají,

tam se brána do světa nekonečného poznání otevírá

 

Nebeské království je v nás, v našich srdcích a duších,

je to stav, který můžeme najít a žít zde na Zemi

Nechme se vést láskou a moudrostí, které v nás rezonují,

krásu a radost nebeského království ve svém životě objevme

Autor Misha, 10.10.2023
Přečteno 60x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, Anfádis, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Keby sa tak stalo bolo by krásne na svete

10.10.2023 11:20:09 | IronDodo

jenže ten celý svět je celý pochroumaný a bolavý

11.10.2023 05:02:29 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí