Kolovrátek vrzavý

Kolovrátek vrzavý

KOLOVRÁTEK VRZAVÝ

 

Na provazu jednoho konce
zavěsit své štěstí,
prvý krok k nové cestě
a až vyjde ranní slunce,
spadnou boty, a kdo ví co ještě
vzlétnou holubi na náměstí.

Kolovrátek, jež vrzal trapně,
ty stesky všední, zoufale,
zadrhne se právě časně,
že přežívat neznamená žít,
když i to léto má namále.

Havraní pera na dlani,
tohle je temno, ne svítání

...a vítr rozfouká kytici.

Autor Dominik Plesr, 10.10.2023
Přečteno 82x
Tipy 10
Poslední tipující: Alala, Iva Husárková, Psavec, IronDodo, Žluťák, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí