Milenec ze sna

Milenec ze sna

Anotace: ...

Milenec ze sna vzdálený a přece tak blízko,

Tvá přítomnost ve snu je pro mě nekonečným štěstím

Do mého světa jako zářivá hvězda vstupuješ,

temnotu rozjasňuje, naději mi dává

 

Milenče ze sna,

Tvé doteky jsou jako jemný vánek,

po tváři mě hladí a do mého těla rozkoš přináší

Tvoje polibky jsou jako sladký nektar z rajské zahrady,

svou sladkostí mě opíjí, a na veškeré strasti přitom zapomínám

 

Milenče ze sna,

Tvoje oči jsou jako okno do mé duše,

v nich lásku, pochopení i bezpečí nacházím

Tvoje slova jsou jako melodie, v srdci mi jako hudba hrají,

sliby a věčnou oddanost mi přináší

 

Milenče ze sna,

Tvoje přítomnost je jako magický sen, 

ve kterém se ztrácím a sama sebe hledám

Společně krajinami nekonečného štěstí procházíme,

věřím, že se náš sen skutečností stane

 

Mileneče ze sna,

ve Tvém objetí mě nech zůstat,

ať můžu tep Tvého srdce cítit a ve Tvé náruči se hřát

I když jsme odděleni skutečností a snem,

věřím, že naše láska veškeré překážky překoná

 

Milenče ze sna,

buď mým průvodcem v temnotách noci,

ať můžeme společně svět snů a fantazie prozkoumávat

Ať se náš sen skutečností stane, budeme spolu navždy,

buď mým osudem, mým jediným 

Autor Misha, 11.10.2023
Přečteno 51x
Tipy 7
Poslední tipující: Bufik, MatyhoZmaty, IronDodo, Žluťák, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí