Virtuální láska

Virtuální láska

Anotace: virtuální láska nemusí být sci-fi


Naprogramuji si tě lásko

tak jak chci

do večeře milování

pak pizzu vyber si.

 

V hotelu s malými pokojíky

usínáš láskou zmučená

pizzu jsme už dávno snědli

milování zní ti jako ozvěna.

 

Spíš a já vkládám nové řádky

chci tě stále objímat

gou, gou…běž na začátek a zpátky

program znovu začíná.

 

Ten program bych takto předělal

celou noc se s tebou miloval

pak usnuli bychom v krátkém objetí

a nad ránem …gou, gou

vložím řádek potřetí.

 

Autor neandrtalec, 11.10.2023
Přečteno 85x
Tipy 20
Poslední tipující: Bufik, Marťas9, Psavec, Anfádis, sarka, Marten, Lexi, cappuccinogirl, IronDodo, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Copak to chceš naprogramovat, příteli neandrtálský??? Lásku???
Naprogramovat nenaprogramovatelné??? Kus umělosti do živýho citu??? Ale běž... k ccinu:-) Cestu znáš:-)... Vysvětlí ti, že to nejde:-)

11.10.2023 13:27:21 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí