Podzimní láska

Podzimní láska

Anotace: Jednoduše, přines košík plný hrušek

Sedím schoulená a je mi zima
vysoká tráva skoro celou mě zakrývá
myšlenky utekly k tobě
poslední dobou jinak to nebývá

Ta nejistota i naděje zároveň
koření životu dodává
zvědavost, překvapení, možnost
to osud s námi si zahrává

Čekám, protože nevím co dál
jak změnit v můj prospěch ten děj
snad jenom přání zbývá
a naději nezměnit v beznaděj

Jednoduše přines košík plný hrušek
a řekni,, mám tě rád,,
ta rada je jak výstřel z kuše
a buď se mnou napořád
Autor sarka, 11.10.2023
Přečteno 103x
Tipy 13
Poslední tipující: Evžen Zachariáš, IronDodo, šerý, jort1, Bufik, Psavec, Anfádis, mkinka, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a milé.

11.10.2023 21:29:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí