Dopadená duše

Dopadená duše

Padá déšť

Ulička temná

Měsíc už vypil

Světlo až do dna

 

Sklání se muž

Nad mrtvým tělem

Čeká až odejde

Nebeským tunelem

 

Ten muž je duše

Co dívá se na sebe

Marně však čeká

Až odejde do nebe

 

Nebeské chorály

Nahrazuje tlukot deště

Pak kdosi zašeptá

"Počkej si ještě"

 

Postava temná

Postavá ve stínu

Zakročí teprve

Ve správnou hodinu

 

Tvá duše nepůjde

Tam, kam by sis přál

Vím, že chceš nahoru

Aby ses hřál

 

Jenže jsi zlobil

Smilnil a kradl

Spravedlnosti stín

Teď na tebe padl

 

Takový, jako ty

U nás už zkrotli

Budeš se na věky

Ohřívat v kotli

 

Autor fisus, 12.10.2023
Přečteno 53x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Anfádis, Žluťák, IronDodo, Iva Husárková, mkinka, Psavec, Evžen Zachariáš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby ty jsi se nedostal do nebe,tak už nikdo

13.10.2023 01:03:55 | mkinka

No, já tam nahoru opravdu nepůjdu. Na mě už se dole hřeje kotlík.

13.10.2023 21:31:01 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí