Noční běh

Noční běh

Utíkám nocí

Domov je daleko

Ulice ztichlé

A měsíc vysoko

 

Studené čelo 

Zpocená záda 

Všude mě sleduje

Stínová armáda

 

Nesmím se zastavit

Ba ani zpomalit

Rychlost mám vysokou

Musím se pochválit

 

Už běžím po schodech

Otvírám dveře 

Funím, jako stádo

Divoké zvěře

 

Dosedám na mísu

Kalhoty spadaly

To mě ty syrečky

Parádně prohnaly

Autor fisus, 13.10.2023
Přečteno 89x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Marťas9, Žluťák, IronDodo, Iva Husárková, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápadité.

13.10.2023 01:04:48 | mkinka

Děkuji ti :-)

13.10.2023 21:29:56 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí