Nebeský dar

Nebeský dar

Anotace: ...

Když se vzhůru k nebi podívám,

vidím zářící hvězdy, jak se třpytí

V jejich lesku něco magického cítím,

nebeský dar k nám tiše přichází

 

Je to láska, která z nebe sestupuje,

jako paprsek světla, který nás obklopuje

Nebeský dar  nám sílu posílá,

abychom se navzájem milovali a chránili

 

Vidím hvězdy, jak na obloze září,

v jejich lesku cítím lásku, která se rozšíří 

Nebeský dar nám naději sesílá,

abychom si své sny a přání splnili

 

Nebeský dar nás spojuje,

jako nit srdce a duše propojuje 

V jeho podání klid a radost nacházím,

ať jsme kdekoliv, vždycky jsme doma

 

Nebeský dar světlo do tmy přináší,

ať se nám nedaří, vždycky cestu najdeme 

V jeho objetí bezpečí a lásku naleznu,

nebeský dar  nám nádech života dává 

 

Když se vzhůru k nebi vzhlížím,

cítím, že jsme obklopeni nebeským darem

Láskou, nadějí a sílou, které nám dává,

abychom ve své sny věřili a žili plným životem

Autor Misha, 13.10.2023
Přečteno 52x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, cappuccinogirl, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to tak

13.10.2023 05:59:12 | IronDodo

ano, souhlasím s Tebou...

13.10.2023 20:30:23 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí