Vítr

Vítr

Vítr

Větříčku podzimní
nefoukej hodně,
nafoukáš do ouška,
bude to bolet.
Foukej si do lopat
na kopci vzdáleném,
tam je to s účelem
k tomuto spojené.
Tam můžeš přidat
budou moc rádi
pomůžeš rodinám,
aby se smály.
Není to však pěkné
na kopci mít lopatky,
odpustí všichni
za úspěšné dodávky.

Autor Marťas9, 13.10.2023
Přečteno 48x
Tipy 15
Poslední tipující: Ďábel sám, Iva Husárková, jenommarie, Fialový metal, Anfádis, Psavec, Žluťák, Frr, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí