Exhibice

Exhibice

Vystavte ruce

vystvne nohy

vystavte svou hruď.

 

Vystavte se!

 

Tady můžete videt,

mou pečeň

můj mozeček

šahněte si, prozkoumejte.

 

Vstupné dobrovolné

Exponáty prodejné

 

Autor Jindro, 13.10.2023
Přečteno 68x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vypadá to jako černý humor... na prezentaci citronové ochutnávky.
Varovné o směřování lidské bezuzdnosti.*

13.10.2023 22:59:21 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí