Na co jsou.

Na co jsou.

Na co jsou lidé

co vraždi své bratry

na co jsou slova

když se neposlouchá ..

co ale tady zbude

když dohoří vatry

jen tma,tma se schová

jen obelstít se Nechá.

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.10.2023
Přečteno 71x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí