víkend

víkend

Když v pátek stromy šveholí

není mi do zpěvu

jen na pár dní od nich odjedu

co když je zatím něco zabolí

 

A pak potkám doma děvče

Jak jsem se měl a vedl

To věru říci bych nesvedl

osiřelé na stromu sedí ptáče

 

Za půldruhého dne opět tam

a přesto mi něco chybí

to vy mý břízy bělokorý

mé děvče jde v ústrety samotám 

Autor Riscoperdo, 13.10.2023
Přečteno 69x
Tipy 5
Poslední tipující: kozorožka, IronDodo, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí