Ruscus Izrael

Ruscus Izrael

Všichni posedlostí jste
Všichni v zášti všichni
Nechte být ty co chtějí být
V radosti i smutku v starosti i rmutku

Na vlnách života
Na vlnách Golgota
Přeplavat krvavé přeplavat
Z hrobu se vyhrabat
A s dýkou a s píkou
Ranit duši tu co se sluší

Růži polož tam kde ještě nebyla
Tam kde zem ještě krve nepila
Zastav své srdce zastav
A pohleď do nebe
Tam přímo přímo pod sebe

Všechna ta hoře všechna ta moře
Utopí sebe utopí tebe
Autor Krykry, 14.10.2023
Přečteno 79x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, Psavec, Žluťák, Bufik, kozorožka, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí