KUDY KAM

KUDY KAM

Kde najít klidný kout?

Jak (ne)zapomenout?

S (po)city jak naložit?

Jak své sny si vyložit?

Kam s myšlenkami jít?

Radš touhu zatratit?

Čím ve zracích se vzhlídnout?

Jak vědomí pobínout?

Za nitky ni, či zatáhnout?

Otěže pustit, přitáhnout?

Poplácat, či pohladit?

Naznačit, či prozradit?

Čím probuditi zájem?

Na stezku peklem, rájem?

Nej ze sebe co vydat?

Vídat se, nevídat?

Nenásilně ponouknout?

Z řad tisíce jak vykouknout?

Nechat tak, či vyladit?

Přisolit, či přisladit?

Milosrdně? Od srdce?

Být nedostupná? Po ruce?

V tu náruč - jak se svinouti?

Žít pro ni, či v ní zhynouti?

Uznal bys kdy, co v mých silách?

Všim´si krve v tepnách, žílách?

Ni, neb nejsem ze tvých řad.

Nespalovat. Pochovat.

 

Autor Ricarda Haner Lowery, 14.10.2023
Přečteno 112x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, IronDodo, Misha, Marťas9, Psavec, J's .., Žluťák, Bufik, Frr, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi to poskládala.

15.10.2023 05:17:14 | Marťas9

Moc hezky děkuji

15.10.2023 14:10:29 | Ricarda Haner Lowery

Tohle poetické vyjádření je silné...tolik otázek v jedné básni - nádhera...
a tvé "za nitky ni, či zatáhnout"... je opravdu nápadité vyjádření nejistoty v rozhodnutí, zda ano či ne...
moc ráda jsem četla...

14.10.2023 22:26:07 | cappuccinogirl

Aaawww děkuji, to si snad ani nezasloužím. Ano, ano, jsem holt Váha.. :D alespoň v tomhle určitě.. :") Mockrát děkuju za pozitivní komentář :)

14.10.2023 22:29:15 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí